PARTYINFO

 

LET IT ROLL 2023

Datum konání:
03.08.2023 - 05.08.2023
Místo konání:
Milovice - letiště Milovice
DJs:
Chase & Status, Andy C, Bru-C, Dimension, Sub Focus, Wikinson, Culture Shock, Delta Heavy, Friction, Metrix, Hedex, Black Sun Empire, Audio, Ed Rush, Jade, Kemal, Optical, Phace, State Of Mind, The Upbeats, Buunshin, Imanu, The Caracal Project, Tom Finster, Alcemist, AMA, Anaïs, Astreaux, Burr Oak, Falcon, Flowidus, Formula, Harley D, Kleu, Mampi Swift, Melysma, RageMode, Rex Hooligan, Rob Gasser, Screamarts, SIREN, SLWDWN, Sustance, Zazu, Monrroe & Duskee & Emily Makis, Whiney & P Money, Camo & Krooked & Mefjus, Annix, Kimyan Law, Rido, Synergy
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 18:00, vstup: předprodej: www.letitroll.cz

 
 
Známe 10 důvodů, proč vyrazit na Let It Roll 2023 Let It Roll 2023 nabídne nejvíce zahraničních účinkujících
Let It Roll 2023 slibuje dosud nejnabitější ročník

Let It Roll zveřejnil v pořadí 3. fázi lineupu letošního ročníku. Ten aktuálně čítá více než 140 zahraničních interpretů, kteří se představí na milovickém letišti v termínu 3. až 5. srpna 2023. Let It Roll tak dostává své reputaci největšího drum & bassového festivalu na světě a po vynucené pauze v letech 2020 a 2021 dál pokračuje v expanzi. Mezi hlavní hvězdy letošního ročníku budou patřit Chase & Status, Andy C, Bru-C, Dimension, Sub Focus a Wikinson.

 

Ještě před samotnou třetí fází festivalového lineupu byl také zveřejněn seznam zahraničních hudebních vydavatelství a značek, které pro jednu noc převezmou dramaturgii některého z šesti designových festivalových pódií, případně se představí ve formě speciálního průřezového vystoupení v režii několika interpretů, kteří danou značku reprezentují.

LIR


K již dříve oznámeným interpretům tak přibyla téměř stovka nových jmen a na své si tak přijdou všichni fanoušci žánru. Milovníci euforického tanečního zvuku se nově mohou těšit na vystoupení těch největších hvězd, jako jsou Dimension či Wilkinson, chybět ale nebudou ani další oblíbená jména typu Culture Shock, Delta Heavy, Friction či Metrik. Na milovické letiště také dorazí jeden z aktuálně nejpopulárnějších producentů Hedex, který má za sebou šňůru vyprodaných klubových akcí ve Velké Británii a v rámci své tvorby se věnuje především jump upu.

Wilkinson


Ti, kteří preferují tvrdší a agresivnější zvuk neurofunku, se dočkali několika desítek nových jmen v čele s legendárním holandským triem Black Sun Empire, chybět však nebudou ani další významní představitelé tohoto subžánru jako Audio, Ed Rush, Jade, Kemal, Optical, Phace, State Of Mind nebo The Upbeats či mladí talenti jako Buunshin, Imanu, The Caracal Project, Tom Finster a další.

Chase and Status


Svou premiéru na festivalu si pak odbyde celá řada nově přidaných jmen jako Alcemist, AMA, Anaïs, Astreaux, Burr Oak, Falcon, Flowidus, Formula, Harley D, Kleu, Mampi Swift, Melysma, RageMode, Rex Hooligan, Rob Gasser, Screamarts, SIREN, SLWDWN, Sustance nebo Zazu.

Dimension


Co se týče zahraničních značek, které ovládnou jednotlivá pódia, Let It Roll letos navštíví Blackout Music, Eatbrain, High Tea Music, Hospital Records, Rough Tempo, Shogun Audio, Symmetry Recordings, UKF a Virus Recordings. Právě Virus Recordings pak v letošním roce slaví 25. výročí své existence. Svůj speciální showcase pak na festivalu předvedou Critical Soundsystem a Viper Recordings.

Sub Focus


Ani v letošním roce na festivalu nebude chybět tradiční spektakulární Opening Show, na které by letos měl pracovat zatím největší počet umělců, jejichž jména budou zveřejněna již brzy. Pořadatelé dále slibují celou řadu dalších novinek, které mají zážitek z akce posunout na další úroveň.

Andy C


Pro veškeré aktuality doporučujeme sledovat webové stránky festivalu www.letitroll.cz, případně facebookovou událost. Vstupenky na festival včetně dalších služeb je možné zakoupit zde.


foto: Petr Klapper (Dimension), Matúš Šafranka (Sub Focus, Wilkinson) a Jakub Doležal (Andy C a Chase & Status)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016