PARTYINFO

 

SOUND W/ BEN KLOCK (DE)

Datum konání:
01.03.2024 - pátek
Místo konání:
Praha - Warehouse Malešice
DJs:
Ben Klock (DE), Pink Concrete (Pinkies / hereandthere), Setaoc Mass (UK), Arkan (DE)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 22:00, vstup: předprodej: GoOut.net, na místě: 900,- Kč

 
 
Ben Klock promění opuštěnou pražskou halu v berlínský klub

Sound festival ovládne tento pátek další unikátní pražský prostor. Současná undergroundově laděná elektronika zaplní opuštěnou industriální halu v pražských Malešicích. Prostor využívaný dříve pro konstrukci vojenských letadel naplní v pátek fanoušci berlínské elektroniky. Headlinerem je techno ikona a resident berlínského klubu Berghain - Ben Klock, kterého doplní britský producent Setaoc Mass, fracouzský DJ Arkan a domácí Pink Concrete.

 
Ben Klock je neoddiskutovatelným ambasadorem a hybatelem berlínského techna. Od roku 2005 je residentem ikonického klubu Berghain a patří mezi stěžejní jména na line upech největších světových techno festivalů. Nebylo tedy pochyb, že jde o ideálního headlinera další indoor kapitoly Sound festivalu, který se přesunul do syrového prostředí průmyslové haly pražských Malešic, kde se bude konat podobná akce vůbec poprvé. Prostor se tak během páteční noci promění ve středobod české techno komunity. Bena Klocka doprodoví na stage britský producent Setaoc Mass, francouzský DJ Arkan a domácí Pink Concrete. Industriální prostory doplní tradičně i site-specific light design od Multiverse Studios a o zvukovou stránku se bude starat nekompromisní Funktion-One sound system.

Ben Klock

Sound otvírá své brány v pátek 1. března ve 22:00. Předprodej stále běží, na místě budou k dispozici vstupenky za 900,- Kč. Vice info včetně praktických informací najdete na Facebookové události nebo Instagramu.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016